2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az egyre fontosabb digitalizáció egyes folyamatait fogják elemezni.

A Legnagyobb Vállalkozás néven indított tudásközpontot Gattyán György, az ország egyik leggazdagabb vállalkozója. A digitalizáció lehetőségeit fogják itthon kutatni, és ehhez más országok példáit is elemzik. Az intézet célkitűzése, hogy 2022 nyarára felmérje a magyar lakosság véleményét és igényeit az állami szolgáltatások digitalizációjáról - írja a telex.hu.

A döntéshozókat és a lakosságot is tájékoztatni akarja (fotó: Docler Holding)
A döntéshozókat és a lakosságot is tájékoztatni akarja (fotó: Docler Holding)

„Hitem szerint az azonnali és teljeskörű digitalizáció, mint bel- és gazdaságpolitikai prioritás, konstruktív alternatívát kínál a gúzsba kötött hazai belpolitika válságából” – idézik a szombat este kiküldött sajtóközleményben Gattyánt.

A portál utalt rtá, hogy a tudásközpont a kutatáson és a külföldi példák elemzésén túl az érintett országok döntéshozóinak és a résztvevő vállalatok szakembereinek meghívásával, azok előadásaival tervezi megalapozni a hazai döntéselőkészítést és az állampolgárok tájékoztatását.

Az internetes vállalkozásaiból, streamingszolgáltatásokból meggazdagodott Gattyánnak volt 2020-ban a hatodik legnagyobb vagyona a Forbes listája szerint. Egy másik számítás szerint Gattyán az ország harmadik leggazdagabb embere 305 milliárd forintos vagyonnal - derül ki a 100 leggazdagabb magyar című kiadvány tavalyi évre vonatkozó részéből.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!