<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az egyre fontosabb digitalizáció egyes folyamatait fogják elemezni.

A Legnagyobb Vállalkozás néven indított tudásközpontot Gattyán György, az ország egyik leggazdagabb vállalkozója. A digitalizáció lehetőségeit fogják itthon kutatni, és ehhez más országok példáit is elemzik. Az intézet célkitűzése, hogy 2022 nyarára felmérje a magyar lakosság véleményét és igényeit az állami szolgáltatások digitalizációjáról - írja a telex.hu.

A döntéshozókat és a lakosságot is tájékoztatni akarja (fotó: Docler Holding)A döntéshozókat és a lakosságot is tájékoztatni akarja (fotó: Docler Holding)

„Hitem szerint az azonnali és teljeskörű digitalizáció, mint bel- és gazdaságpolitikai prioritás, konstruktív alternatívát kínál a gúzsba kötött hazai belpolitika válságából” – idézik a szombat este kiküldött sajtóközleményben Gattyánt.

A portál utalt rtá, hogy a tudásközpont a kutatáson és a külföldi példák elemzésén túl az érintett országok döntéshozóinak és a résztvevő vállalatok szakembereinek meghívásával, azok előadásaival tervezi megalapozni a hazai döntéselőkészítést és az állampolgárok tájékoztatását.

Az internetes vállalkozásaiból, streamingszolgáltatásokból meggazdagodott Gattyánnak volt 2020-ban a hatodik legnagyobb vagyona a Forbes listája szerint. Egy másik számítás szerint Gattyán az ország harmadik leggazdagabb embere 305 milliárd forintos vagyonnal - derül ki a 100 leggazdagabb magyar című kiadvány tavalyi évre vonatkozó részéből.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.