TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Október 14-étől literenként átlagban bruttó 2 forinttal kell kevesebbet fizetni a kutakon. A gázolaj ára viszont nem változik, ami az egy hónapja tartó drágulási trend megakadását jelenti. 

Szerdától bruttó 2 forinttal csökken a 95-ös benzin ára a hazai töltőállomásokon - tette közzé a holtankoljak.hu. A gázolaj ára a hét közepén várhatóan nem változik.

A hazai átlagárak az alábbiak szerint alakulnak október 14-étől: 

95-ös benzin: 371 Ft/liter

Gázolaj: 367 Ft/liter

A benzin ára szeptember 21. után először változik, csökkenésére pedig szeptember elején volt utoljára példa. A gázolaj ugyancsak szeptember 21-étől tartó drágulási trendje ugyanakkor most megtört, a két folyamat eredőjeként a két üzemanyagfajta közötti árkülönbség 4 forintra szűkül, a benzin javára.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.