2019. december 10. 10:55

Gondban vagy az ajándékkal? Nem tudod, hogy mit kellene ajándékozni a nagymamád szülinapjára? Egyedi és emlékezetes ajándékra vágysz? Adunk egy tippet, hogy valami igazán különlegessel rukkolhass elő!

 

Újságot szülinapra?

Az újság alapvetően nem igazán születésnapi ajándék, legyen szó bármilyenről. Ez persze óriási tévedés, ha a Szülinapi Újságról van szó, mivel ez az a nyomdatermék, ami maximálisan illik az alkalomhoz. Hogy miért gondoljuk így? Lássuk is néhány pontba sűrítve.

  • Ez az újság az ünnepelt születésének a napján kiadott újságok főbb híreit gyűjti egy csokorba. A legérdekesebbekből kerül összevágásra egy A/3-as méretű replika, amiből az alap újság 12 oldalas, ebből kérhető bővített oldalszámú változat is.
  • Mindezeken felül a címoldalon hozza le a szenzációs hírt, hogy megszületett az ünnepelt. Ehhez egy különleges, egyedi cikk járul hozzá, és persze ha rendelkezésre áll, akkor egy csecsemőkori fénykép. Akkor sem dől össze a világ, ha nem tudsz szerezni egy megfelelő képet, mert egy korabeli grafikával ugyanolyan teljes lehet a meglepetés, mint az előbbivel.
  • Igény esetén kerülhet a meglepetésedbe egyedi cikk, versike, egyedi megfejtésű keresztrejtvény, de akár egy személyre szabott horoszkóp is. Sőt még számos extrát is rendelhetsz hozzá, de a legjobb, ha magadnak fedezed fel őket.
  • Kivitel tekintetében sem kell sokat törnöd a fejed, mivel rendelheted merített hengerben, merített mappával, de akár korabeli kávéházi lapozóval vagy bőrkötésben is, hogy megvédje a sérülésektől.

Szülinapi újság Szülinapi újság


Hogyan készül?

Szerencsére a Szülinapi Újság elkészítése nem igényel sem szakértelmet, sem pedig különösebb írói vénát. Egy kis kutatómunka ellenben mindenképp szükséges, mivel utána kell járnod, hogy van-e csecsemő- vagy babakori fénykép az ünnepeltről, na meg jó, ha tudsz pontos adatokat a születése körülményeiről. Persze ha nem, akkor sincsen gond, de sokkal részletesebb lehet a szöveg néhány adattal. Ezután írd meg vagy alakítsd át a rendelkezésedre álló sablonokat, töltsd fel a képet, és válaszd ki, hogy milyen extrákat kérsz az újságba.

Ezek végeztével már csak a kivitel és a fizetési, szállítási adatok vannak hátra. Ha előre fizeted a rendelést, akkor akár az ajándékozott címére is kérheted a postázást.

Gyorsan kellene, mert ma vagy holnap van a nagy alkalom? Semmi akadálya, válaszd az SOS szolgáltatást, aminek keretein belül órákon belül átveheted az újságot a budapesti ügyfélszolgálaton.
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.