1p

Reggel még a 389-et ostromolta az euróárfolyam, de estére összekapta magát a forint.

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest. Az euró árfolyama a reggel hétkor jegyzett 388,81 forintról 387,06 forintra csökkent 18 órakor. Az euró kedden 386,74 forint és 389,13 forint között mozgott. 

A svájci frank jegyzése a reggeli 406,18 forintról 403,20 forintra gyengült, a dollár pedig 368,15 forintról 364,47 forintra süllyedt. 

Az euró árfolyama a reggeli 1,0560 dollárról 1,0617 dollárra erősödött.

Friss devizaárfolyamokat a Privátbankár Árfolyamkeresőben talál >>

A legfontosabb hazai makroadat kedden a KSH szeptemberre vonatkozó inflációs adata volt, ami az elemzői várakozásoknál valamivel jobban alakult. Távolról sincs arról szó, hogy minden egyszerre filléres tétellé vált volna, de a remény adott, hogy a fenntartható reálbérek vásárlóereje is stabilizálódik, és a jegybank is be tudja jövőre indítani a hitelezési piacot - írtuk korábbi elemzésünkben:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!