<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Alig pár generációval korábban a minimális orvosi kontroll mellett nem volt mód arra, hogy bepillantást nyerjünk a méhbe. Így aztán kilenc hónap izgalom várt a leendő szülőkre, majd a baba születésekor sokszor jött a hidegzuhany is: a gyermek rendellenességgel jött a világra!

Szerencsére a technológia fejlődésének köszönhetően ma már a nulladik perctől nyomon lehet követni a magzat fejlődését, és az igazán gondos szülők minden segítséget megragadva szereznek tanúbizonyságot arról, hogy gyermekük épen és egészségesen fog megszületni. Ebben a fontos küldetésben nyújthat segítséget a Tiason 5D Ultrahang Diagnosztika szakmai csapata, de persze a várandós nők is sokat tehetnek a magzatukért.

7 dolog, amit várandósként Ön megtehet a gyermekéért!

Az egészséges terhesség során is akad jócskán olyan teendő, amivel Ön segítheti elő a magzat egészséges fejlődését.

  1. A stressz tartós jelenléte károsítja a magzatot, így jobb kiikatatni a stresszfaktorokat.

  2. A dohányzás, az alkoholfogyasztás és a kábítószerek használata súlyos rendellenességeket okoznak!

  3. Mind a gyógyszerek, mind a gyógynövények fogyasztása esetén alaposan tájékozódni kell, hiszen jó pár nem alkalmazható várandós nők esetében.

  4. A várandósság kilenc hónapja garantáltan nem alkalmas fogyókúra vagy méregtelenítő kúra megkezdésének, így ezeket érdemes elnapolni.

  5. Csábítóan hathat a fürdőzés és a szauna is, de a magas hőmérséklet kifejezetten nem tesz jót a magzatnak, így az efféle kényeztetést érdemes szülés utánra hagyni, akkor is jól fog esni!

  6. A röntgensugarak is okozhatnak károsodást, így ha nagyon muszáj a röntgenes vizsgálat, akkor is fontos tájékoztatni a felvételt készítő szakembert.

  7. A leggyakrabban előforduló hibákat az étkezés során követik el a várandósok. Ha szeretné elkerülni, hogy magzata károsodást szenvedjen, akkor a tiltólistás ételeket biztosan kiiktatja az étrendjéből.

Jóllehet Ön is sok mindenről gondoskodhat, egy valamit azonban mégiscsak orvosi segítséggel tehet a születendő gyermekéért!

+1, amiben az orvosok segíthetnek!

Már a 12. heti ultrahangos vizsgálat is számtalan fejlődési rendellenességet ki tud szűrni, így nem is kérdés, hogy érdemes-e kiadni rá pénzt.

A magzat fejlődését jó, ha mindvégig nyomon követheti, sőt már az 5D-s magzati ultrahang segítségével valódi kis babamozit nézhet meg, ahol a gyermeke a főszereplő.

Persze nem pusztán szórakozás a cél, minden egyes ultrahang vizsgálat a Tiason 5D Ultrahang Diagnosztika szakembereivel megnyugvást hoz: gyermekünk rendben fejlődik!

Tekintsen nyugodtan a jövőbe!

Az orvosok nem győzik hangsúlyozni a szűrővizsgálatok jelentőségét, ami sok nagyobb bajt meg tud előzni, így ha Ön szeretné, hogy várandóssága nyugalomban és békében teljen, ne féljen igénybe venni a magzati ultrahang vizsgálatokat, melynek segítségével időről időre megbizonyosodhat arról, hogy babája rendben fejlődik, és a lehető legkevesebb aggodalom mellett várhatja a szülés csodáját, amikor végre a kezében tarthatja egészséges kisbabáját, akit annyira várt már!

A tervezésnek része legyen a kismama állapota is. A Tiason bőrgyógyász és allergológus szakorvosai a kismamákra specializálódtak, ha Önnek ilyen jellegű panaszai vannak és a várandósság alatt jöttek elő, ne habozzon felkeresni a Tiason Diagnosztika szakembereit.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.