TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2020. április 13. 09:40
mfor.hu

Stanley Chera volt az egyik legmenőbb ingatlanfejlesztő Amerikában.

A CNN beszámolója szerint a COVID-19 áldozata lett Stanley Chera, jól menő New York-i ingatlanfejlesztő, a republikánus párt támogatója, Donald Trump barátja.

Stanley Chera Stanley Chera

A cégbirodalom kezdetekben gyerekholmik kereskedésével indult, majd Chera elkezdte felvásárolni a boltoknak otthont adó ingatlanokat, majd végérvényesen az ingatlanbiznisz került az üzleti fókuszba, a Crown Acquisitions Inc.be tömörítve.

Chera elkötelezett támogatója volt a republikánus pártnak, 2016 és 2019 között összesen 402,8 ezer dollárt (mai árfolyamon 131,7 millió forintot) utalt Donald Trump különböző kampányalapjaiba.

A CNN több pillanatot is felidéz, amikor Chera és Trump kölcsönösen elismeréssel szólt a másikról különböző nyilvános rendezvényen, jó barátnak, nagyszerű üzletemberben titulálva egymást.

Trump a múlt hónapban név említése nélkül beszélt arról, hogy egy barátja is elkapta a szörnyű betegséget, és kómába esett. Az amerikai média most úgy fejti meg az akkor elmondottakat, hogy az elnök Stanley Cherára gondolt.

A cikk szerint Chera a hetvenes évei vége felé járt, mikor belehalt a koronavírusba.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.