<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Újabb közbeszerzéseken szerepelt eredményesen Mészáros Lőrinc egyik cége, az R-Kord Kft. 

Az Opus Global Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján tett közzé tájékoztatást konszolidációs körbe vont leánytársasággal kapcsolatban. A közzététel szerint az R-Kord Kft. több közbeszerzésen is eredményesen szerepelt, így több megbízáshoz is hozzájutott. Ezekért összesen nettó 30,1 milliárd forintot fog kapni.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által kiírt projektet a következők voltak: 

  • Püspökladány-Biharkeresztes szűk keresztmetszet kiváltása és villamosítása - az R-Kord a Strabag Rail Kft.-vel tett közös ajánlatot, a munka teljes ellenértéke 47,2 milliárd forint, amiből az R-Kord 25,8 milliárdot kap.
  • Kaposvár-Fonyód vv. állapotjavítás-Somogyjád projektre egyedül pályázott Mészáros Lőrinc cége, ezért nettó 73,6 milliót kap. 
  • Az Újszász és Vác vasútállomások tervezése és kivitelezésére kiírt tenderen egyedül nyert az R-Kord, ezért 2,25, valamint 2,05 milliárd forintot kap. 

Az Opus egyben arról is tájékoztatta a befektetőket, hogy a Keleti pályaudvar-Kőbánya felső közötti 3. vágány vasúti pálya, biztosítóberendezés, műtárgy, magasépítés, villamos felsővezeték, zajvédelmi munkák elvégzésére vonatkozó vállalkozói szerződés április 17-én hatályba lépett. A munka értéke nettó 9,5 milliárd forint. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.