3p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Mesterséges intelligenciával támogatott vezetéstámogató és automatizált rendszerek fejlesztése: a Continental agilis szoftverfejlesztői csapatot hoz létre Debrecenben. Az első időszakban a cél egy 40 fős helyi egység létrehozása.

Az Észak-Alföldi régióból Debrecen is csatlakozik a Continental Autonomous Mobility Hungary már létrehozott budapesti, illetve szegedi szoftverfejlesztői csapataihoz. A budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központ 2018-ban indult útjára, majd tevékenységük a 2022 szeptemberében létrejött Alkalmazásfejlesztési Központtal egészült ki. A két meglévő központhoz 2022 októberében kapcsolódó szegedi tevékenységével a Continental megkezdte országos szoftverfejlesztési hálózatának létrehozását a vezetéstámogató és automatizált járművezetéshez kapcsolódó technológiák fejlesztésére. A Continental Autonomous Mobility Hungary már több mint 200 munkatársa dolgozik Budapesten, a következő években Budapest és Szeged mellett Debrecenben bővülnek tovább. Az első időszakban egy 40 fős egység létrehozása a cél Debrecenben.

Fotó: Continental
Fotó: Continental

Innovatív autonóm és fejlett vezetéstámogató rendszerek szoftverfejlesztése Debrecenben

Debrecen és környéke stratégiai fontosságú mind a hazai szoftverfejlesztés, mind az autóipar számára. A kiemelkedő színvonalú és nagy múltú egyetemi szintű mérnöki képzések és a gyorsan fejlődő Észak-Alföldi régió számtalan lehetőséget nyújt a bővülésre a vállalatcsoport számára. A debreceni fejlesztő mérnökök az első időszakban az autóban működő beágyazott rendszerek fejlesztésére, illetve magát a mesterséges intelligencia alapú fejlesztést támogató eszközök és szoftverek fejlesztésére fókuszálnak. A Debrecenben felvett munkatársak számára lehetőség nyílik a távmunkára, továbbá közösségi irodában történő együttműködésre, közös gondolkodásra.

Fotó: Continental
Fotó: Continental

Modern start-up szemlélet a Continental globális technológiai vállalat részeként

A Continental Autonomous Mobility Hungary Alkalmazásfejlesztési és Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központjaiban a startupokhoz hasonló vállalkozói szemlélet érvényesül a központok alapítása óta, amelyhez a stabil vállalati hátteret a Continental globális szervezete biztosítja. A szegedi és debreceni munkatársak számára is elérhető a fenti működési modell, amely széleskörű javadalmazási csomaggal, valamint átfogó magasszínvonalú továbbképzési és tanulási lehetőségekkel egészül ki. A Continental munkatársai által a fejlett vezetéstámogató és automatizált járművezetési megoldásokon dolgozó üzleti területen felhalmozott tudást és tapasztalatot, az országos hálózatban dolgozó kollégák folyamatosan megosztják egymással, elősegítve ezzel a budapesti, szegedi és debreceni csapatok együttműködését és összetartozását.          

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!