3p

2023 egyértelműen a TritonLife éve. Áprilisban veszprémi fejlesztést, nyáron miskolci beruházást jelentettek be, szeptemberben egy egészégportállal írtak alá együttműködést, most pedig három cég olvadt be a Tritonlife Magánkórházak Zrt.-be.

Három cég is egybeolvadt a TritonLife Magánkórházak Zrt.-vel 2023. szeptember 18-án, nevezetesen a MedAlliance Second Kft., a TVC Investment Kft., és a Jump Consulting Kft. – olvasható a Cégközlönyben.

  • A MedAlliance Second Kft.-t 2020-ban alapították vagyonkezelésre és üzleti tanácsadásra, de már 2022 januárjától a TritonLife Holding tulajdona lett. A 2021-es 177 milliós nyereséget követően a tavalyi évük már messze nem volt ilyen jó, hiszen 9 millió forintos veszteséggel zárták.
  • A TVC Investment Kft.-t 2014-ben alapították járóbetegellátásra, és 2018-ban került a Tritonlife Holding egyik leányvállalatának, a MedAlliance First Kft. tulajdonába. A cég 2016-ban megmenekült a végrehajtás elől, s a tavalyi 333 milliós forgalmából az elmúlt öt év legmagasabb, 137 milliós profitját érte el.
  • A 2012-ben alapított Jump Consulting Kft.-t szintén járóbetegellátásra hozták létre, s 2021-től már a MedAlliance Second Kft. tulajdonában állt. Az 1,6 milliárd forintos árbevétel ellenére szokatlan módon tavaly veszteséges lett a cég.

A TritonLife Magánkórházak Zrt. egyébként egyetlen év alatt 2 milliárddal növelte meg forgalmát, így a 2022-es évet sikerült minden idők legnagyobb, 7,4 milliárd forintos árbevételével zárnia, melyből 80 milliós nyereséget ért el.

A miskolci TritonLife magánkórház. Fotó: TritonLife
A miskolci TritonLife magánkórház. Fotó: TritonLife

A TritonLife Csoport háza táján nem ez az első történés idén. A kizárólag magyar tulajdonosi hátterű magánegészségügyi szolgáltató országos terjeszkedési stratégiája része volt, hogy Veszprémben áprilisban megnyitották a hiánypótló képalkotó nagydiagnosztikai centrumukat, amelyre egymilliárd forintot fordítottak.

Júniusban aztán az ország legkomplexebb szolgáltatást nyújtó, integrált magánegészségügyi ellátórendszerét indították el Miskolcon. A Nemzeti Népegészségügyi Központtól elsőként kapott engedélyt egy teljes betegutat komplex módon kiszolgáló, integrált magánegészségügyi intézményrendszer, amelynek nem csak a 3 milliárd forintos beruházással újonnan létrehozott TritonLife Magánkórház Miskolc a részese, hanem a járóbeteg ellátást és képalkotó radiológiai diagnosztikát végző MacroKlinika is.

Az is újdonság, hogy 2023 októberétől egy éven át havi rendszerességgel olvashatóak az Intima.hu női egészségportál és a TritonLife közös tartalmai annak köszönhetően, hogy idén először kerültek be az 5 legnagyobb szülészet közé. Hiszen a TritonLife Róbert Magánkórház jelenleg az egyetlen olyan magánkórház, ahol 24 órás, állandó szülészet-nőgyógyászati, aneszteziológiai és neonatológiai ügyelet működik, valamint emeltszintű perinatális intenzív centrum (PICII).

A TritonLife Csoport az egyik legnagyobb sebességgel fejlődő, országosan terjeszkedő járó- és fekbvőbeteg ellátással, valamint képalkotó-, és laboratóriumi diagnosztikával foglalkozó magánegészségügyi szolgáltató. Budapesten a három nagy járóbetegközpont mellé hamarosan átadják a harmadik magánkórházat, valamint megkezdte tesztüzemét központi laboratóriumuk is. Központjai országszerte már 9 város 16 helyszínén érthetők el. Emellett már 7 magánkórház, 8 járóbeteg klinika, laborhálózat és egy új radiológiai diagnosztikai központ is a pácienseket szolgálja. Megnövekedett teendők miatt orvosaik és szakdolgozóik száma 2022-ben 40 százalékkal, 1157 főre emelkedett. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!