1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

A Marriott International a tulajdonos Forestay Grouppal egyezett meg abban, hogy egy újabb Moxy Hotelt épít, a nyitást 2025-re tervezik.

A lapunkhoz eljutott közlemény szerint a kivitelezés várhatóan még idén ősszel megkezdődik, az átadást 2025-re tervezik. A Kazinczy utcában lévő telket már korábban megvette a Forestay Group, amelyik előzőleg egy nagy pesti diákkollégium létesítésével és ingatlanfejlesztési, üzemeltetési és vagyonkezelési projektekkel lépett a kereskedelmi ingatlanok és szálláshelyek piacára.  

A Moxy Budapest Downtown hotel látványterve. Fotó: Forestay/Marriott
A Moxy Budapest Downtown hotel látványterve. Fotó: Forestay/Marriott

A Moxy Budapest Downtown névre kersztelt új szállodában 280 szoba lesz. Közös területein a legmodernebb trendet követő, alapvetően industriális stílusjegyeket hordozó belsőt alakítanak ki.

A Moxy hotelmárka jelenleg 23 országban 120 egységgel van jelen. A Forestay Group ingatlanfejlesztő, befektetéskezelő és vagyonkezelő is, az elmúlt években 50 ezer négyzetméternyi kereskedelmi ingatlanfejlesztést és belső kialakítást végzett. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!