1p

Vajon melyik cégeknél fog kikötni a felújításokra szánt pénz?

A legfrissebb Magyar Közlönyben rendelet jelent meg "a Kossuth Lajos téri Igazságügyi Palota és Agrárminisztérium épület rekonstrukciójával kapcsolatban az államháztartási szabályok eltérő alkalmazásáról".

Ebben az olvasható, hogy az Országgyűlés Hivatala a Kossuth Lajos téri Igazságügyi Palota és Agrárminisztérium épület rekonstrukciójával kapcsolatos intézkedésekről szóló 1002/2021. (I. 7.) Korm. határozattal összefüggő beruházások, fejlesztések megvalósítására

a 2024–2027. évekre 112 405 500 000 forint összegben vállalhat kötelezettséget.

Egy másik, tegnap este megjelent határozatban a szintén a Kossuth tér egyes épületeinek rekonstrukcióját célzó Steindl Imre program részére is átcsoportosított közel 15 milliárdot a kormány.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!