1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Leginkább várni érdemes, de elcsíphetünk akár jól árazott ingatlant is.

Essünk túl először a rosszakon!

Ha valaki új lakást szeretne venni, akkor azzal kell számolnia, hogy Budapesten 1,4-1,5 millió forint között van a piacon még szabad lakások négyzetmétere. Vidéki nagyvárosaink közül Debrecen a legdrágább, ott 150-250 ezer forinttal lehet alacsonyabb a kínálati átlagár, a kisebb településeken valamivel 900 ezer forint alatt van - mondta munkatársunk, Mester Nándor a Jazzy rádió Business Class című adásában.

A második rossz hír az, hogy az újszerű használt lakások ára sem esik, meglehetősen stabil, míg a harmadik az, hogy mivel sokan sem az új sem a használt lakást nem tudják megvenni, a bérleti piacra kényszerülnek, ám ott hetek óta erős növekedés látható a megemelkedett kereslet miatt. 

A jó hírekről itt hallhat részletesen!

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!