2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője sajtótájékoztatón jelentette be, hogy törvénymódosítást kezdeményez, amely kimondja, hogy annak a köztársasági elnöknek, aki idő előtt kényszerül távozni a Sándor-palotából, például lemondás vagy megfosztás miatt, annak ne járjanak élete végéig juttatások.

Ne legyen élethosszig tartó ötmilliós fizetés, szolgálati lakás, háromfős titkárság, ingyenes, kiemelt egészségügyi ellátás, autó, sofőrrel együtt, valamint évi több mint 70 millió forint, amit eljótékonykodhat - fogalmazott, hozzátéve: ez alól egyetlen kivétel az lenne, ha egy köztársasági elnök valóban súlyos egészségügyi okból mond le.

Éppen elég pénzébe kerülnek a magyar adófizetőknek azok a köztársasági elnökök, akik kitöltötték hivatali idejüket, nem szabad ezt megadni azoknak is, akik megbuktak. "A Sándor-palota a legmagasabb közjogi méltóság munkahelye, nem pedig egy örök luxuséletbe vezető ugródeszka" - jelentette ki Dobrev Klára, hozzátéve: ezt a törvényjavaslatot a Demokratikus Koalíció frakciója fogja benyújtani, én pedig minden parlamenti képviselettel rendelkező demokratikus ellenzéki pártot arra kérek, hogy támogassák a kezdeményezésemet - zárta sajtótájékoztatóját.

Dobrev Klára szerdán azt állította, bizonyítékai vannak arra, hogy Sulyok Tamás köztársasági elnök még ügyvédként magyar termőföld külföldi kézre játszásában működhetett közre. A vádakra a Sándor-palota még aznap reagált, Sulyok Tamás a hivatal válasza szerint sosem vett részt törvénybe ütköző szerződés megkötésében.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!