1p

Szavazott a tagság, maradnak Kovács Gergelyék és indulnak az előválasztáson is.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) hétfő esti rendkívüli taggyűlése megerősítette társelnöki pozíciójában Kovács Gergelyt és Döme Zsuzsanna Suzit, akik a hétvégén jelezték lemondásukat, miután a párt tagjai nem támogatták, hogy részt vegyenek a XII. kerületi előválasztáson, ahol Kovács Gergely szerint jó esélye lenne a polgármesteri jelölés, illetve a polgármesteri pozíció elnyerésére is.

A taggyűlésen 54 igen, 1 nem szavazattal és 1 tartózkodással erősítették meg a társelnököket pozíciójukban (ők maguk nem szavaztak).

Döntés született a XII. kerületi3 előválasztáson való indulásról is, ezt 53 igen, 4 nem szavazattal és 0 tartózkodással fogadta el a tagság.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!