1p

A kormánypárti jelölt a közösségi médiában jelentette be visszalépését Vitézy Dávid javára.

Visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Szentkirályi Alexandra, a Fidesz és a KDNP jelöltje, egyben arra kéri támogatóit, szavazzanak Vitézy Dávidra – tette közzé péntek reggel Facebook-oldalán a korábbi kormányszóvivő, aki hozzátette, a Fidesz–KDNP listájára továbbra is várja a szavazatokat.

„Számomra továbbra is az a legfontosabb, hogy Gyurcsány és Karácsony távozzanak a város éléről. Ezért utat adva a változásnak elállok a főpolgármester-jelöltségtől és a Fidesz fővárosi listavezetőjeként folytatom a kampányt” – írja a bejegyzésben.

„Így lehetséges a változás, így lehetséges a győzelem. Június 9-én zavarjuk el Gyurcsányt és Karácsonyt a Városházáról!” – teszi hozzá.

Mint arról péntek reggel beszámoltunk, a jelölteknek péntek délután 4 óráig van lehetőségük írásban bejelenteni visszalépésüket.

A Századvég kutatása szerint Szentkirályi Alexandra indulása nélkül Vitézy Dávid lett a főpolgármesteri poszt fő esélyese.

Váalsztási témájú cikkeinket itt éri el. >>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!