1p

A Honvédelmi Minisztérium készleteiből történik meg az ajándékozás.

A tegnap este megjelent Magyar Közlönyben egy rövidke kis kormányhatározatban döntött Orbán Viktor "egyes állami tulajdonú vagyonelemek ingyenes átadásáról". A határozat

"a Magyar Állam tulajdonában és a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében álló, 1. melléklet szerinti vagyonelemek magyar hozzájárulásként történő ingyenes átadásáról dönt a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet részére",

illetve

"felhívja a honvédelmi minisztert, hogy az 1. melléklet szerinti vagyonelemek átadás-átvételének megvalósítása céljából vegye fel a kapcsolatot a kijelölt átvevővel, és gondoskodjon az átadás-átvétel megvalósításáról."

És mi szerepel az 1. számú mellékletben?

41 695 darab "gyapjú fejvédő".

Ezzel lesz tehát szegényebb a magyar állam, de remélhetőleg a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet jó helyet talál e készletnek.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!