1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Feltehetően mindkét esetben öngyilkosság történt.

A Blikknek a rendőrség megerősítette, hogy leugrott egy ember a Mammut bevásárlóközpont felsőbb emeletéről, és életét veszítette. A tragédia a Mammut 1-ben történt vasárnap délelőtt, az áldozat egy nő. Legutóbb alig két hónapja, május 31-én végzett magával egy ember a budai plázában.

Laptársunk, a Privátbankár.hu tavaly arról írt, hogy már számos esetben – 2010-ben, 2015-ben, 2017-ben, 2020-ban és 2022-ben – történt hasonló tragédia a Mammutban, eddig általában a kettes épület volt az öngyilkosságok helyszíne.

Mikor tesz érdemi lépést a Mammut üzemeltetője az öngyilkosságok megakadályozására? (Korábbi felvétel.) Fotó: Privátbankár/Mfor/Wéber Balázs
Mikor tesz érdemi lépést a Mammut üzemeltetője az öngyilkosságok megakadályozására? (Korábbi felvétel.) Fotó: Privátbankár/Mfor/Wéber Balázs

„Miközben sorra halnak meg emberek, a plázát üzemeltető cég nem tesz semmit – legalábbis semmi olyat, aminek foganatja lenne”, írta laptársunk kommentárjában. „Egy pláza életéhez nem tartozhat hozzá az ilyen halál. Nem lehet úgy tenni üzleti és pr szempontok miatt, mintha mi sem történt volna, mintha ez sajnálatos, de elkerülhetetlen esemény lenne.”

A teljes cikket itt olvashatják: Hullazsák a plázában: meddig asszisztál még a Mammut az öngyilkosságokhoz?

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!