<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Orbán Viktor posztolt a Facebookon, vajon milyen újabb döntések születhetnek?

A miniszterelnök, aki tegnap este aláírásával szentesítette az üzemanyagársapkák végét jelentő rendeletet, ma már újra munkában van. Facebookra kitett posztja szerint kormányülés zajlik ezekben a percekben. Azt persze nem tudhatjuk miről tárgyalnak a kormány tagjai, a miniszterelnök viszont említést tett az üzemanyagárakról is.

"Az elmúlt napokban a brüsszeli kőolajszankciók hatályba léptek, bekövetkezett az, amitől tartottunk. Mostantól szankciós benzinárak vannak érvényben egész Európában. Magyarországon az ebből keletkező extraprofitot elvonjuk és a rezsivédelmi alapba irányítjuk"

- írta, bár nem teljesen világos, hogy mit ért az extraprofit elvonása alatt. Minden bizonnyal a Molra kivetett különadót, bár ezt a cég az árstopos üzemanyagok idején is fizette.