1p

Orbán Viktor posztolt a Facebookon, vajon milyen újabb döntések születhetnek?

A miniszterelnök, aki tegnap este aláírásával szentesítette az üzemanyagársapkák végét jelentő rendeletet, ma már újra munkában van. Facebookra kitett posztja szerint kormányülés zajlik ezekben a percekben. Azt persze nem tudhatjuk miről tárgyalnak a kormány tagjai, a miniszterelnök viszont említést tett az üzemanyagárakról is.

"Az elmúlt napokban a brüsszeli kőolajszankciók hatályba léptek, bekövetkezett az, amitől tartottunk. Mostantól szankciós benzinárak vannak érvényben egész Európában. Magyarországon az ebből keletkező extraprofitot elvonjuk és a rezsivédelmi alapba irányítjuk"

- írta, bár nem teljesen világos, hogy mit ért az extraprofit elvonása alatt. Minden bizonnyal a Molra kivetett különadót, bár ezt a cég az árstopos üzemanyagok idején is fizette.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!