2p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Generali Biztosító már meg is kezdte a bejelentett kárigények rendezését azon közel 50 gépjármű esetében, amelyek 2024. január 23-án az M1 autópályán egy kamionról leeső fémdarabok miatt defektet kaptak vagy megsérültek.

2024. január 23-án a reggeli órákban az M1 autópályán Tata térségében -Hegyeshalom irányába- egy kamionról fémdarabok estek az úttestre, aminek következtében közel 50 gépjármű kapott defektet, illetve sérült meg. 

A kamion kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása kiterjed az okozott kárra - áll a Generali Biztosító sajtóközleményében. 

Ennek megfelelően a kamion kötelező gépjármű-felelősségbiztosítója, a Generali Biztosító már meg is kezdte a bejelentett kárigények rendezését.

A kárbejelentéshez szükséges a helyszínen a rendőrségtől vagy a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. munkatársaitól kapott dokumentum benyújtása, mely igazolja a sérült jármű részvételét a balesetben. A kárigények benyújtására lehetőség van a Generali Biztosító Zrt. honlapján a www.generali.hu címen, telefonon keresztül a 06 1 452 3333 számon vagy akár e-mailben a [email protected] címen.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!