1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Igen mozgalmasra sikerült a csütörtök este: de mit gondol a szakértő arról, hogy Orbán Viktor nem szavazott?

Ahogy arról korábbi cikkünkben is írtunk, történelmi döntés született az EU-csúcson, hiszen a tagállami vezetők megszavazták, hogy más országok mellett Ukrajnával is megkezdődjenek a csatlakozási tárgyalások.

Orbán Viktor végül nem szavazott, a döntés alatt kiment a teremből, így az előre belengetett vétó sem történt meg. Facebook-oldalán közzétett videójában egyebek mellett kijelentette: „teljesen értelmetlen, irracionális és helytelen döntés ilyen körülmények között megkezdeni Ukrajnával a tárgyalásokat, és Magyarország nem is módosítja az álláspontját”.

Kiderült a vétó ára

Lapcsoportunk, a Klasszis Média állandó geopolitikai szakírója, Káncz Csaba röviden értékelte a bejelentést közösségi oldalán – véleménye szerint:

Orbán Viktor a szavazás előtt elhagyta a termet - gyakorlatilag bevallva, hogy 10,2 milliárd euró volt az ára a vétója feloldásának.

Káncz Csaba teljes posztját itt tudja megnézni:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!