2p

Káncz Csaba nemzetközi politikai szakértő lapcsoportunk rendezvényén, a Klasszis Klub Live-ban fejtette ki véleményét. A beszélgetés témája az ukrajnai háború volt.

 „Kinyírták az összes nyugatost a külügyből (2014-ben), az atlantistáknak a 113 százalékát, és gyakorlatilag azóta látunk egy ilyen feszültséget a rendszerben. Mindenki érzékeli, hogy itt valami nem stimmel. Itt van egy miniszerelnök, aki nem meri az ország arcába mondani, hogy milyen játszmát játszik” – mondta laptársunk, a Privátbankár.hu állandó szerzője arra a kérdésre, hogy miként értékeli a magyar kormány ukrajnai háborúval kapcsolatos politikáját.

Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatban megjegyezte:  „Nem számít az, hogy az oroszok bemennek 2022-ben (Ukrajnába), ő továbbra is tartja a kurzust, és, ahogy a professzor úr mondja, ebből előbb-utóbb crunch time lesz (kritikus periódus egy játszma végén - a szerk.)”

Káncz Csaba szerint „olyan dimenzióban reccsentek meg a dolgok a modern világban és a nyugati világban, ami szemmel láthatatlan," Magyarország pedig „elképesztő hitelvesztést” szenvedett el "a diplomáciában, a mélyállamokban, a politikai világban", és „újra a modern világ ellen megy, mint ahogy az első és a második világháború előtt.”

A megszólalást és a kerekasztal összefoglalóját, amelyen Bendarzsevszkij Anton, Káncz Csaba, Kis-Benedek József és Stier Gábor volt a vendégünk, itt tekinthetik meg:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!