1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kovács Zoltán államtitkár szerint a svédek csatlakozása még kihívásokkal terhelt.

Magyarországnak komoly sérelmei vannak a Svédországból érkező kritikák miatt, ezért joggal hezitál a magyar parlament a skandináv ország NATO-csatlakozási kérelmének megszavazásakor, írta Kovács Zoltán, a kormányzat nemzetközi szóvivője a Twitteren a hvg.hu híradása szerint.

Hozzátette: a két ország közötti feszültségek áthidalása mindkét fél részéről "jelentős erőfeszítéseket igényel". Úgy véli, hogy Svédország "lekicsinylő megjegyzéseket" tesz Magyarországra.  

A magyar parlament egyelőre csak Finnország csatlakozását ratifikálta, Svédországét nem. A NATO-bővülés hatásait laptársunk, a Privátbankár.hu elemezte nemrég: Meglepően jól járhat a NATO a finn csatlakozással.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!