1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Hollywood Reporter írta ezt a magyar kormányfőről.

A Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatták Reisz Gábor Magyarázat mindenre című filmjét, amely saját finanszírozásból és a Szlovák Audovizuális Alap támogatásával készült. A Hollywood Reporter hosszú kritikát írt a filmről, amelyben Orbán Viktort neofasiszta miniszterelnöknek nevezi - szúrta ki a Telex.

„A beszédes forgatókönyv, amely egy középiskolás diák és családja közötti vitát járja körül a diák szóbeli záróvizsgája során ejtett tanári megjegyzés miatt, számos utalást tesz Magyarország történelmének és aktuálpolitikai színterének eseményeire és személyeire – amelyek többsége, az ország neofasiszta miniszterelnökén, Orbán Viktoron kívül ismeretlen lesz a Közép-Európán kívüli nézőknek” – írja a kritikus.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!