<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az igazgatóság és felügyelőbizottság tagjai egyhavi tiszteletdíjukat ajánlották fel a Regőczi István Alapítványnak.

A Regőczi István Alapítványt Áder János köztársasági elnök, valamint felesége, Herczegh Anita hozta létre azzal a céllal, hogy hosszú távú gondoskodást biztosítsanak azoknak a gyermekek, akik a Covid-19 világjárvány miatt vesztették el egy, vagy mindkét szülőjüket. Május közepén már 800 olyan gyermekről volt tudomása a Regőczi István Alapítványnak, akiket a tragédia érintett.

A 6 millió forintos felajánlást a vállalat további 6 millió forinttal egészíti ki, így összesen 12 millió forint támogatást biztosít derült ki a gyógyszeripari vállalat közleményéből.

Mint megjegyzik: a Richter a saját működési környezetéért és a társadalomért felelősséget vállaló magyarországi nagyvállalatként számtalan eszközzel kivette már a részét világjárvány elleni küzdelemből, legyen szó akár a dolgozóink védelmében hozott intézkedésekről, a koronavírus megbetegedés kezelését szolgáló készítményfejlesztésekről, a Richter Egészségváros program keretében a hazai kórházaknak biztosított rendkívüli, 140 millió forint összértékű adományról, vagy az Igazgatóság és Felügyelő Bizottság valamennyi tagja által az OMSZ dolgozói számára felajánlott egyhavi tiszteletdíjról.

„Mivel folyamatosan nő a lakosság átoltottsága és javulnak a járványügyi mutatók, a fertőzéssel szembeni védekezés helyett egyre nagyobb hangsúly kell kerüljön a járvány hosszú távú hatásainak enyhítésére is, amelyben a Richternek, mint hazai központú, multinacionális nagyvállalatnak szintén szerepet kell vállalnia. A Richter és vezetősége ezzel az eszközzel is elkötelezettségét szeretné kifejezni a pandémia és annak társadalmi hatásainak enyhítése iránt” – tette hozzá Bogsch Erik, a Richter elnöke.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.