TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A piacra jutás és a minőségi termelés fokozott állami támogatását szorgalmazza a gazdasági tárca vezetője, aki szerint ésszerűsíteni kell a jogszabályrendszert, és csökkenteni az adókat a versenyképesség javításához.

A versenyképesség javításának lehetőségeit elemezte Csillag István, aki szerint a jogszabályrendszer egyszerűsítésével, a törvények betartásával és adócsökkentéssel érhető el. A társasági adó így 18-ról 16 százalékra csökkenhet. Az egykulcsos személyi jövedelemadó rendszer átlátható teherviselést hoz, és a rendszeridegen iparűzési adó helyett az önkormányzatokat a társasági adóbevételből kell erősíteni - idézte a minisztert a Magyar Rádió.

Az állam segítséget csak a piacra jutás és a minőségi termelés támogatásával nyújthat. Csillag szerint így a fogyasztást ösztönző támogatáspolitika gazdaságpolitika zsákutcába vezet. Először szorozni kell, csak aztán osztani - jelentette ki Csillag István, gazdasági és közlekedési miniszter a tárca ünnepélyes évértékelőjén.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.