2014. december 8. 19:04

Az interneten vált világszerte ismerté Grumpy Cat, a morcoskodó cica. Mostanra azonban már 100 millió dollárt, vagyis átszámítva közel 25 milliárd forintot hozott a gazdájának.

A morcos pofijú, szúrós tekintetű Grumpy Cat igencsak jól jövedelmező lett a tulajdonosa, az arizonai Tabatha Bundesen számára. Alig két év alatt ugyanis 99,5 millió dollárhoz (átszámítva 24,8 milliárd forintot) jutott a macska után érkező jogdíjakból, amikben a könyves és filmes jogok is benne vannak - írja a Business Insider.

Ennek fényében nem meglepő, hogy a gazdája teljes odáig van a macskáért, aki szerinte "megállíthatatlan". Amit ugyanis két év alatt elért, az teljesen elképesztő és elképzelhetetlen. Így már az sem lehet túlságosan meglepő, hogy Bundesen azóta felmondott pincérnői állásából.

A cica keresete egyébként még hollywoodi mércével is elképesztő, hiszen a Forbes listája szerint még az olyan nagy nevek, mint Gwyneth Paltrow is csupán 18,6 millió dollárt keresett tavaly. Ez átszámítva 4,6 milliárd forint, vagyis a cica éves keresetének 37 százaléka. Sőt, még a focisztár, Christiano Ronaldót is túlszárnyalja szokatlan pofijú macska, hiszen a focista éves javadalmazása 42,2 millió dollár lehet az idei évben (ez 10,5 milliárd forint).

A cica internetes mémmé válása egyetlen fotóval kezdődött, és mára az Instagramon 521 ezer, a Twitteren pedig 255 ezer követője van, hivatalos Facebook-oldalát 7 millióan követik, a "magyarosított" oldalt pedig több mint 26 ezren. Mostanra viszont már az internetet is "kinővi" a cica, hiszen saját kávé márkája van, Grumpuccino néven, a Friskies állateledel-márka "arca" lett a morcos pofa, mely tavaly a The Wall Street Journal és a New York Magazine címoldalára is kerülhetett. Hamarosan pedig Hollywoodot is meghódítja bemutatásra kerül egy filmjével, melynek címe "Grumpy Cat valaha volt legrosszabb karácsonya".

(Forrás: Grumpy Cat Hungary)
(Forrás: Grumpy Cat Hungary)

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.