<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A szerdai Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározattal rendeltek forrást a vállalkozások versenyképesség-növelésére.

A magyar kormány egyetért azzal, hogy a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak enyhítése érdekében a vállalkozások likividitási helyzetének javításához versenyképesség-növelő támogatást biztosítsanak a központi költségvetésből - derül ki a szerdai Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatból. 

Erre a célra a kormány 50 milliárd forintot szánna a határozat alapján. Ezt a forrást Varga Mihály pénzügyminiszternek Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bevonásával kell biztosítania a Külgazdasági és Külügyminisztérium javára mégpedig azonnali határidővel. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.