TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az adóhivatal teljesítette feladatát 2003-ban, sőt abból a szempontból sikeresnek is ítélhető a tevékenysége, hogy nehéz körülmények között is teljesíti a költségvetésben előirányzott adóbevételeket - mondta Király László György, az adóhivatal elnöke a 2003-as évet értékelve.

A bevallások most még nem sok változást tartalmaznak. A jövő évi ellenőrzési irányelvet várhatóan már január első napjaiban hozza nyilvánosságra a hivatal, bár a jogszabály ezt február 20-ig ad erre lehetőséget. Annyit azonban az elnök elárult, hogy jövőre kiemelt ellenőrzésre számíthatnak a ruházati cikk kereskedők. A ruházati cikkeknél elsősorban az áru eredetét vizsgálja majd a hivatal, és nemcsak a kínai árusoknál - hangsúlyozta Király László György. Az adóhivatal kiemelt figyelmet fordít majd az evás cégek által kibocsátott nagyobb értékű számlákra, arra hogy valóban van-e mögötte teljesítés. Ez nem az evások, hanem a számlát befogadók ellenőrzését jelenti - emelte ki Király László György.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.