TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A nyugdíjjárulékok be nem fizetése, illetve vétkes kezelése miatt a neves könyvvizsgáló és tanácsadó céget 750 ezer fontos büntetés kifizetésére kötelezték.

A brit felügyeleti szerv, a Financial Services Authority közlése szerint a Deloitte & Touche egészségbiztosítási menedzsmentje ötvennégy hónappal maradt el a nyugdíjhoz közel álló ügyfelek járulékának befizetésével. Más esetekben pedig tizenkét hónapos csúszásokra bukkant a felügyeleti szerv. A tanácsadó cég a vizsgált esetek 96,8 százalékában elmulasztotta a szükséges feljegyzéseket elvégezni az ügyfelekkel kapcsolatban, és egyes vizsgálatokkal egy teljes évet csúszott.

Ez a bírság a legnagyobb büntetés, amit az FSA valaha pénzügyi tanácsadó cégre kiszabott. Korábban az érvényes rendelkezések megszegéséért a St. James's Place-re szabott ki a felügyeleti szerv 250 ezer fontos bírságot.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.