2003. február 18. 15:34

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) által megjelentetett pályázatok a belföldi vállalkozások megerősítésére koncentrálnak.

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) által megjelentetett pályázatok a minisztérium tájékoztatása szerint a belföldi vállalkozások megerősítésére koncentrálnak annak érdekében, hogy azok felkészültebben vehessenek részt az uniós csatlakozást követően kialakuló piaci versenyben.

A Minisztérium az uniós szokásoknak megfelelően a pályázatok megjelenésekor közzétette, hogy hány győztes pályázatra számít. Apatini Kornélné helyettes államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy a fuvarozó cégek kizárólag belföldi tevékenységükre vehetik igénybe ezeket a pályázatos támogatásokat.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek november legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 528 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.