2015. március 16. 20:22

A Lukoil vezérigazgatója mintegy 60 millió dollárért vásárolt a cég részvényeiből - jelentette be a vállalat hétfőn.

Vagit Alekperov, a legnagyobb magánkézben lévő orosz olajcég vezérigazgatója, egyben legnagyobb részvénytulajdonosa előzőleg - érdekeltségein keresztül - február 20-án 39,9 millió dollárért vásárolt Lukoil-részvénynt - olvasható a rusmininfo.com honlapon. Egy nappal korábban, február 19-én 45,7 millió dollárért, néhány nappal korábban, február 13-án 20,6 millió dollártért, február 12-én 25 millió dollárért vett Lukoil-részvényt Vagit Alekperov.

A Lukoil tavalyi adózott eredménye 4,75 milliárd dollár volt, 39 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól.

MTI

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.