TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A jövőben a túlzott kövérségben szenvedők leírhatják adójukból kezelési költségeiket, mondja ki az Egyesült Államok legfelsőbb adóhatóságának új jogszabálya.

Az Internal Revenue Service-ben kihirdetett rendelet szerint a fokozott túlsúlyosságot ezentúl betegségnek lehet tekinteni. Ennek következtében az ehhez kapcsolódó operációk (gyomorkisebbítés), klinikai gyógykezelések és kötelezően szedett gyógyszerek költségeit le lehet írni az adóból. Emellett a táplálkozási tanácsadóknak fizetett honoráriumok és a fogyókúra-programok díjai is csökkenthetik azt. A diabetikus élelmiszereket és a Fitness-centereket azonban továbbra sem lehet ilyen célra felhasználni, írja a Der Spiegel.

Az Egyesült Államokban a túlsúlyosak száma húsz év alatt megduplázódott. Jelenleg 59 millióan erősen elhízottak, azaz minden harmadik amerikai felnőtt küzd ilyen problémával. A Desease Control tavaly 75 milliárd dollárra becsülte az ezzel járó kezelési költségeket.

(Menedzsment Fórum)

Kapcsolódó anyagok
Elhízásért felelős reklámok

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.