TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Kiemelten fogja vizsgálni a SuliNet Program keretében igénybe vett adókedvezményeket az APEH.

A lakáshitelek és a SuliNet Programmal kapcsolatos adókedvezményekre helyez az idei évben nagy hangsúlyt az adóhivatal. Az APEH 2004-es ellenőrzési tervében kiemelten vizsgálja a számítástechnikai eszközök után igénybe vett adókedvezmények jogszerűségét. Mint arról a Magyar Rádió beszámolt az adóhivatal az eladóktól kap tájékoztatást a vásárlás részleteiről és ezeket hasonlítja össze a bevallással.

A kijelölt üzletekben ezért kellett egyébként nyomtatványokat kitölteni. Az adóhivatal év eleji állásfoglalása alapján egyébként a vásárlók a sulinetes adókedvezményt nemcsak önadózással, hanem munkáltatói adóbevallással is érvényesíthetik. Az adókedvezmény alapját és összegét a vásárló nevére kiállított számla bizonyítja.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.