TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A vállalati tudásmenedzsment egyik sarokpontja az információk összegyűjtése, rendszerezése és tárolása. Ebben nyújt segítséget az adattárház, a data warehouse. Az alábbiakban a technika alkalmazását mutatjuk be.

Technológiai tudás: a data warehouse megvalósításához szükség van a legkülönfélébb interfészek (kapcsolódási pontok) és technológiák ismeretére. Az olyan specialisták, akik ismerik a data warehouse technikát, de a hálózati protokollok vagy az export kapcsolódási pontok területén csak fél tudással rendelkeznek, nem tudnak meglévő adatokat a data warehouseba letölteni. Vigyázzunk tehát az olyan ajánlkozókkal, akik főként technológiai oldalról közelítik meg a dolgot.

Programozási tapasztalat: a továbbadás korrekt megfogalmazása az adatok transzformációjához letöltéskor és olvasáskor. Csak a transzformáció szünteti meg a különböző adatforrások ellentmondásosságait. Nincs olyan ajánló vagy felhasználó, aki mindhárom diszciplínával teljesen tisztában van. Fontos ezért, hogy a résztvevők kiemelkedő szakmai ismereteik mellett rendelkezzenek kooperatív és kommunikációs képességgel is.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.