TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Minden bizonnyal Ön is sokszor tapasztalta, hogy nem jut idő minden feladat elvégzésére. Ez gyakran nem a feladatok száma, hanem a rossz időbeosztás miatt történik. Amennyiben kiváncsi Ön mennyire jól gazdálkodik az idejével, az alábbi teszttel megteheti.

Az alábbi állításokat végiggondolva jelölje az Önre jellemző válaszokat:

Időtolvajok Szinte mindig Gyakran Néha Szinte sohasem
Az íróasztalom lapja a sok papírtól általában alig látszik.
Általában halogatom az időigényes vagy kellemetlen feladatokat, vagy igen nehezen fejezem be, mert állandóan megzavarnak.
A munkahelyemen a megbeszélések gyakran hosszúak, és nem hozzák meg azt az eredményt amit várok tőle.
Rengeteg telefonom van, a beszélgetések többnyire feleslegesen hosszúak.
A munkámban hiányzik az egyértelmű fontossági sorrend, és ezért túl sok feladatot egyszerre próbálok elintézni. Talán nem is tudok a legfontosabb feladatra összpontosítani.
Délutánonként arra gondolok, hogy annyi kolléga keresett meg, hogy képtelenség volt a saját munkámhoz hozzájutni.
Az általam elgondolt időbeosztásokat, illetve határidőimet gyakran csak komoly időzavarban tudom betartani, mert vagy előre nem látható feladatokat kapok, vagy egyidőben vállalok túl sokat.
Sokszor előfordul, hogy olyan feladatot végzek, amely nem is az enyém, de képtelen vagyok átruházni azokat.
Nem erősségem az önfegyelem, így előfordul elő hogy nehezen tudom végrehajtani azt amit vállaltam.
A másokkal való információcserém hiányos. Emiatt nem ritka a súrlódás.
Ha megkérnek valamire - ami nem is az én feladatom - nehezemre esik nemet mondani. Pedig ez saját munkámtól von el.
Az egyértelmű szakmai és az ehhez kötődő személyes céljaim nem kellő mértékben tisztázottak, így gyakran nem látom értelmét annak amit egész nap csinálokAz Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.