TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Vállalati vezetőkkel, szakemberekkel találkozva lépten nyomon tapasztaljuk, hogy sokan a tudást azonosítják az információval és természetesen azt hiszik, hogy az információ menedzsment megoldja a tudás, illetve az intangible vagyon menedzsmentjének problémáit. Ez komoly tévedések forrása. Hogy miért, arra ráérezhetünk Hauszmann János tanulmányából.

A menedzsernek meg kell éreznie, hogy a döntések - legyenek bármennyire logikusak is -, ha nincsenek felöltöztetve szándékkal, meggyőződéssel, ha nem erkölcsi alapokon nyugszanak, ha erős érzelmi reakciókat váltanak ki - akkor kudarcra vannak ítélve. Az ember elsősorban érzelmi lény, és csak másodsorban logikus, racionális. A döntéseink is ilyenek. Csak hinni akarjuk, hogy amit teszünk az mindig józan, logikus, racionális.


Hauszmann János
Phd. hallgatóAz Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.