TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A legfelső szintű állami ellenőrző szervezetek világszervezete (INTOSAI) Budapesten megtartott XVIII. kongresszusa felhívással fordult a világ országainak pénzügyi életét befolyásoló szervezetekhez záróülésén.

A legfelső szintű állami ellenőrző szervezetek világszervezete (INTOSAI) Budapesten megtartott XVIII. kongresszusa felhívással fordult a világ országainak pénzügyi életét befolyásoló szervezetekhez záróülésén - tájékoztatott az Állami Számvevőszék (ÁSZ).

A közlemény szerint az INTOSAI kongresszus budapesti felhívása az integráció fontosságát, a globalizációhoz alkalmazkodás szükségességét és a szervezeti, technikai, módszertani fejlődéshez csatlakozás követelményét hangsúlyozza. A kongresszuson elfogadták a szervezet reformját, hogy az a 21. század követelményeinek jobban meg tudjon felelni.

Az ÁSZ tájékoztatása kiemeli: a kongresszus kiemelkedő jelentőségű eseménye volt mind Magyarországnak, mind az Állami Számvevőszéknek. A résztvevők a 153 országból érkeztek, több mint 600-an. A közlemény ismerteti, hogy az INTOSAI fennállása óta első ízben magyar szakembert, Kovács Árpádot, az ÁSZ elnökét választotta kormányzótanácsa elnökének. Ez azt is jelenti, hogy három éven keresztül Budapest lesz az állami pénzügyi ellenőrzés egyik központja. (MTI)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.