2003. május 6. 08:35

2003. április 24-25-én tartotta az MCE első konferenciáját Siófokon. A 2002-ben megújított vezetőség első igazi szervezési erőpróbája szép sikert hozott. A sikert nemcsak abban mérem, hogy sikerült a címnek megfelelően igazi gyakorlatias előadásokra építeni, hanem abban is, hogy a résztvevők gyakorlatilag hiánytalan létszámban hallgatták végig esti 6 óra utánig az előadásokat és a második nap is jóformán azonos nézőszámot vonzott.

Nem hagyhatok említés nélkül egy üdítő hangulati momentumot: a legelső előadás közben a hallgatóságból spontán bekiáltott megjegyzésre az előadó meglepetten, de kapásból válaszolt, és az oda-vissza kérdés-felelet szóváltás egy pillanat alatt izzó műhely-légkört teremtett. Ezt a légkört sikerült egész nap megőrizni, ami a konferencia eredményességéhez hitem szerint nagyban hozzájárult.

Nem tagadhatom, a jó hangulat és a sajátos szakmai megközelítés nagyon vonzónak bizonyult. Remélem, jövőre ugyanilyenre számíthatunk a második konferencián is.


3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!