TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2003. május 6. 08:35

2003. április 24-25-én tartotta az MCE első konferenciáját Siófokon. A 2002-ben megújított vezetőség első igazi szervezési erőpróbája szép sikert hozott. A sikert nemcsak abban mérem, hogy sikerült a címnek megfelelően igazi gyakorlatias előadásokra építeni, hanem abban is, hogy a résztvevők gyakorlatilag hiánytalan létszámban hallgatták végig esti 6 óra utánig az előadásokat és a második nap is jóformán azonos nézőszámot vonzott.

Nem hagyhatok említés nélkül egy üdítő hangulati momentumot: a legelső előadás közben a hallgatóságból spontán bekiáltott megjegyzésre az előadó meglepetten, de kapásból válaszolt, és az oda-vissza kérdés-felelet szóváltás egy pillanat alatt izzó műhely-légkört teremtett. Ezt a légkört sikerült egész nap megőrizni, ami a konferencia eredményességéhez hitem szerint nagyban hozzájárult.

Nem tagadhatom, a jó hangulat és a sajátos szakmai megközelítés nagyon vonzónak bizonyult. Remélem, jövőre ugyanilyenre számíthatunk a második konferencián is.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.