TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Malárik Editet nevezték ki Budapest Bank csoport új pénzügyi igazgatójának 2003. október 6-i hatállyal. Richard Pelly a Budapest Bank Rt. elnök-vezérigazgatója ezzel véglegesítette azt az ideiglenes állapotot, amely az előző vezető Jim Gohary júliusi távozása óta fennállt.

Malárik Edit a Bukaresti Közgazdasági Egyetemen szerzett közgazdász diplomát 1991-ben. Tanulmányait a magyarországi GE Lighting hároméves pénzügyi menedzserképző programjának elvégzésével egészítette ki. A nyolchónapos londoni részképzést is magába foglaló tanulmányi program sikeres teljesítése után 1994-ben kinevezték a Budapesten és Győrben 900 munkavállalót foglalkoztató GE Lighting Gépdivízió pénzügyi vezetőjévé. 1996 elejétől két éven át volt az amszterdami székhelyű GE Capital, Transport International Pool & Modular Space Europe (TIP) Pénzügyi Tervezési és Elemzési Osztályának vezető elemzője, ahol e minőségében a GE 12 európai vállalatának jelentéstételi és tervezési folyamatának koordinálásáért volt felelős.

1998 márciusában kinevezték a GE Capital TIP skandináviai pénzügyi igazgatójává, ahol a régió országaiban, elsősorban Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország és Észtország területén a GE Capital TIP által felvásárolt vállalatok pénzügyi integrációja és pénzügyi részlegeik központosítása tartozott felelősségi körébe. Malárik Edit 2001 óta vezette a Budapest Bank Pénzügyi Tervezési és Elemzési osztályát, ahol kiemelt feladata volt a bank pénzügyi szervezetének a GE vállalati kultúrájába való szoros integrálása.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.