TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az osztrák Erste Group és az osztrák Raiffeisen Bank International is cáfolta azt a felvásárlási tárgyalásokról szóló hírt, miszerint az Erste Csoport részlegesen megállapodott volna a Raiffeisen magyarországi leánybankjainak megvételéről.

Az osztrák Erste Group szóvivője az MTI kérdésére hangsúlyozta: a térség egyik legnagyobb bankjaként mindegyik kormánnyal, így a magyar kormánnyal is rendszeres eszmecseréket folytatnak. Megerősítette, hogy a jövőben további növekedést terveznek, példaként említette a BNP Paribas privátbanki üzletágának 2012-ben történő megvásárlását. Ugyanakkor kijelentette: a Raiffeisen Bankra nem koncentrálnak. Elmondta továbbá, hogy Magyarország az Erste Bank egyik legfontosabb piaca és az elmúlt évtizedekben sok befektetésük volt az országban.

Az osztrák Raiffeisen Bank International (RBI) szóvivője az MTI megkeresésére szintén megerősítette, hogy nem folynak tárgyalások az Erste Bankkal az esetleges felvásárlásukról.

A hvg.hu internetes hírportál kedden közölte, a két pénzintézet előrehaladott tárgyalásokat folytat a Raiffeisen Bank lakossági üzletágának vagy akár egész magyarországi bankhálózatának megvásárlásáról.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.