TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Júniusban 0,1 százalékkal csökkentek az ipari termelői árak az Európai Unióban és az euróövezetben egyaránt májushoz képest - közölte kedden az Eurostat.

A júniusi termelői árak 2,7 százalékkal voltak alacsonyabbak az EU-ban és 2,2 százalékkal az euróövezetben az egy évvel korábbiaknál.

Az EU-ban az energiaárak 0,3 százalékkal csökkentek az előző havihoz képest, a közbülső termékek és a nem tartós fogyasztási cikkek ára stagnált, míg a tartós fogyasztási cikkek ára 0,2 százalékkal emelkedett.

Júniusban az euróövezetben 0,2 százalékkal csökkentek az energiaárak. A közbülső és a nem tartós fogyasztási cikkek ára nem változott, a tartós fogyasztási cikkek ára 0,1 százalékkal nőtt.

Az uniós tagállamok közül Spanyolországban (+0,9 százalék), Észtországban (+0,6 százalék) és Magyarországon (+0,5 százalék) nőttek a leginkább az ipari termelői árak júniusban havi összevetésben. A legnagyobb árcsökkenés Litvániában volt májushoz viszonyítva, 1,5 százalék.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.