TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A valós életben minél biztosabban akar valaki győzelmet elérni, annál inkább kénytelen vállalni a kockázatot. Nem így van ez a Budapest Befektetési Alap esetében. A Budapest Garantált Származtatott Zártvégű Befektetési Alap segítségével a lehető legkevesebb kockázat mellett részesedhetnek a befektetők a nemzetközi részvénypiacok teljesítményéből.

Az Alap jegyzése

A jegyzési időszak 2004. május 17-től 2004. június 11-ig tart. A befektetőknek ez a négy hét áll rendelkezésre, hogy jegyezzenek az Alap 10 000 Ft névértékű befektetési jegyeiből. A jegyzés minimális összege 100 000 Ft. A jegyzés ellenértékét a jegyzés során azonnal be kell fizetni vagy át kell utalni a forgalmazó részére. Az alap befektetési jegyeit a Budapest Bank Rt, a Citibank Rt. és a BNP Paribas Hungária Bank Rt. fiókhálózatában lehet jegyezni.

A befektetési döntés előtt érdemes áttanulmányosni az alapkezelési szabályzatot, amely a forgalmazó helyeken és a Budapest Bank internetes honlapján is elérhető.

Amit az Alapról tudni kell
Az elérhető hozamok

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.