1p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

A valós életben minél biztosabban akar valaki győzelmet elérni, annál inkább kénytelen vállalni a kockázatot. Nem így van ez a Budapest Befektetési Alap esetében. A Budapest Garantált Származtatott Zártvégű Befektetési Alap segítségével a lehető legkevesebb kockázat mellett részesedhetnek a befektetők a nemzetközi részvénypiacok teljesítményéből.

Az Alap jegyzése

A jegyzési időszak 2004. május 17-től 2004. június 11-ig tart. A befektetőknek ez a négy hét áll rendelkezésre, hogy jegyezzenek az Alap 10 000 Ft névértékű befektetési jegyeiből. A jegyzés minimális összege 100 000 Ft. A jegyzés ellenértékét a jegyzés során azonnal be kell fizetni vagy át kell utalni a forgalmazó részére. Az alap befektetési jegyeit a Budapest Bank Rt, a Citibank Rt. és a BNP Paribas Hungária Bank Rt. fiókhálózatában lehet jegyezni.

A befektetési döntés előtt érdemes áttanulmányosni az alapkezelési szabályzatot, amely a forgalmazó helyeken és a Budapest Bank internetes honlapján is elérhető.

Amit az Alapról tudni kell
Az elérhető hozamok

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.