TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az adóhivatalnak 2005-től mindenki számára biztosítani kell az elektronikus adóbevallás benyújtásának lehetőségét - mondta Király László György.

A magyarorszag.hu írása szerint ez a bankok rendszerénél technikailag összetettebb rendszert igényel, mivel különös jelentősége van a bevallás időpontjának, hiszen ez a későbbiekben eldönthet egy esetleges jogvitát. Király László György hozzátette: az adóhivatal informatikai rendszerét az esetleges nagy számú bevallás fogadására is fel kell készíteni.

Az adózás rendjéről szóló törvény szerint a mindenkori legnagyobb 3000 gazdálkodó szervezetet elektronikus adóbevallásra kötelezi. Az ezt lebonyolító eBEV február elsejétől működik, így mostantól ez a háromezer vállalkozás csak elektronikusan és elektronikus aláírással ellátva adhatja be adóbevallását. Az APEH hírlevele szerint a változás 899 részvénytársaságot, 1893 kft-t, 38 betéti társaságot, 4 egyéni vállalkozót, valamint 144 egyéb gazdálkodót érint. Az eBEV-es adózók 57 százaléka budapesti vagy Pest megyei, a legkevesebb, mindössze 25 eBEV-es adózó Nógrád megyében tevékenykedik - írja a magyarorszag.hu.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.