TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Grant Thornton, a csődbe jutott Parmalat egykori könyvvizsgálója is megérzi az ügyfél vesszőfutását. A tengerentúlon több ügyfele hagyta el az auditort.

A Financial Times beszámolója szerint az ügyfélállományát tekintve a Grant Thornton 2001-2002-es időszakban még növekedni tudott az Auditor-Trak adatai alapján. A tavalyi évben már szerény mértékű csökkenés volt megfigyelhető, az auditor 6 ügyfelet vesztett el. Ezzel szemben az elmúlt időszakban 19 vállalat mondta fel a szerződését. A vállalat számára némi szerencsét jelent, hogy az amerikai piacról csak a bevételei 25 százaléka származik.

Az Auditor-Trak adatait tekintve a Big 4 cégei közül több cég is gyenge évet zárt. Az Ernst & Young és PwC szintén jelentős ügyfélveszteséggel kellett, hogy szembesüljön. A fenti két nagy cég nettó ügyfélállománya 20 céggel csökkent. A legnagyobb nyertes a BDO Seidman volt, a közepes méretű könyvvizsgáló a nettó adatokat tekintve 10 új ügyféllel büszkélkedhet.

Kapcsolódó anyagok
Megszabadulnak kockázatos ügyfeleiktől a nagy auditorcégek
Egységes lehet az uniós könyvvizsgálat
Botrány után auditor csere

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.