TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Magyarországra látogat a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója kedden, hogy áttekintse a novemberben nyújtott 15,7 milliárd dolláros mentőcsomag felhasználását.

A washingtoni székhelyű IMF pénteki közleménye szerint Dominique Strauss-Kahn Budapesten egyeztetni fog "a nemzetközi gazdasági környezetről, valamint Magyarországnak az IMF által támogatott gazdasági programban elért haladásáról".

Az IMF vezetője találkozik Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel, Veres János pénzügyminiszterrel és Simor Andrással, az MNB vezetőjével. Ugyancsak találkozik Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével, törvényhozók egy csoportjával, továbbá a magyar közélet néhány kiemelkedő képviselőjével.

Dominique Strauss-Kahn az IMF vezérigazgatójaként első ízben tesz látogatást Budapesten - közölte a Valutaalap. Pénteken napközben a magyar Pénzügyminisztérium cáfolta azokat az értesüléseket, hogy már Magyarországon van az IMF küldöttsége.

Piaci szereplők azt mondták, hogy a forint elmúlt két napban bekövetkezett gyengülése annak a következménye, hogy az IMF nincs megelégedve a készenléti hitelcsomaggal kapcsolatos feltételek teljesítésével. A korábbi információk szerint a megállapodás első rendes felülvizsgálatára februárban kerül sor.

MTI/Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.