2003. szeptember 10. 11:36

Ez év októberében jelenik meg a Műszaki Könyvkiadó gondozásában Bőgel György és Forgács András "Értékteremtés informatikával: csúcstechnológia a hatékonyság szolgálatában" című könyve. Az alábbiakban a könyv bevezetője olvasható.

Összességében tehát az informatika kapcsán egy ívet szeretnénk rajzolni az olvasó elé, ami a makrogazdaságtól a vállalatokon át az egyénig terjed. Mindeközben persze számos elvarratlan szálat hagyunk magunk után, de irodalmi hivatkozások segítségével igyekszünk jelezni, hogy az érdeklődő merre haladhat tovább. Mivel tapasztalataink szerint a mienkhez hasonló munkákat általában kézikönyvekként használják, arra törekedtünk, hogy az egyes fejezetek önállóan is megálljanak a maguk lábán, ezért az olvasó néhány helyen kisebb átfedéseket is találhat.

A könyv irodalomjegyzékét fejezetenként állítottuk össze. Úgy gondoltuk, hogy ez a megoldás segíti legjobban a tájékozódást, az esetleges ismétlődések pedig nem zavaróak, és nincs is sok belőlük.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.