TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Gyurcsány Ferenc még mindig nem tud semmit azzal kapcsolatban, hogy miként alakítaná a 2009-es költségvetést, mi több, szerinte a válságkezelés nem is költségvetési kérdés, számol be a Napi Gazdaság.

A miniszterelnök pénteken akadémikusokkal és gazdaságelemzőkkel találkozott, vasárnap szakszervezetekkel és munkaadói vezetőkkel tárgyalt. Ma a miniszterelnök közgazdászokkal találkozik.

A vártnál alacsonyabb infláció és gazdasági növekedés miatt az idén a költségvetés 100-200 milliárd forintos nagyságrendű bevételtől esik el. Ennek pótlására bőven felmerültek ötletek, ám a kormányfő semmilyen konkrétummal nem szolgált a hét végén a hogyanról.

Új költségvetés nem lesz, viszont átdolgozzák a meglévőt - Gyurcsány szerint erre csak a csütörtöki, rendkívüli parlamenti ülést követő másfél hónapban kerül sor - magyarán az ülésen sem várható sok konkrétum, számol be a Napi Gazdaság.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.