TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2011. május 30. 09:16

Fellegi Tamás szerint jó és a nemzet érdekét szolgáló döntés volt a Mol orosz kézben lévő részvénypakettjének megvétele.

A nemzeti fejlesztési miniszter az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságában, az elmúlt egy éves tevékenységéről szóló hétfői meghallgatásán leszögezte: energiabiztonsági, energiafüggetlenségi, regionális politikai, az állami vagyon gyarapítása és hosszú távú értéknövekedése szempontjából fontos, jó döntést hozott a kormány a Mol-részvények vásárlása ügyében.

Mint mondta: nincs szó "luxusberuházásáról", hanem az üzleti kalkulációkon is túlmutató, nemzeti vagyongyarapodással együtt járó lépésről. Az erre fordítható pénz megvan - közölte a szakminiszter.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.