TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Mialatt éves bázison folyamatosan többletet mutat az ipar, az előző hónaphoz viszonyítva hetedik hónapja „hullámzik”.

Az ipari termelés szezonálisan és munkanappal kiigazítva 5,8 százalékkal nőtt februárban éves bázison. Januárhoz viszonyítva ugyanakkor 0,3 százalékkal csökkent.

Ez persze nem ok az aggodalomra, hiszen amióta 2014 második felében a Suzuki csökkentette termelését, az ipart lényegében az Audi teljesítménye löki a pozitív vagy negatív tartományba. Azonban ha megnézzük a grafikont, látható, hogy a csökkenés is egyre mérsékeltebb, ráadásul a következő, márciusi számokban már a Vitara is benne lesz, vélhetően egekbe lökve a volument.

Bővebb elemzés hamarosan…

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.