TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2015. január 8. 08:25

A hazai ipari termelés grafikonja szép hullámvonalat rajzol már augusztus óta, már ami az előző havi adatokkal való összevetést illeti. November most erősebb volt, mint október.

A novemberi ipari termelés 3,3 százalékkal haladta meg az október és 5,8-cal a tavaly novemberi adatot – derült ki a KSH előzetes adataiból.

Ahogy az a grafikonon is látszik, komoly kilengések voltak az év második felében a volumen tekintetében, amely elsősorban az autóipari kitettségünk magas szintjének következménye. Vagyis, ha egy gyártósor leáll, vagy éppen újraindul, az bizony nyomot hagy a számokon.

Az ipari termelés az első 11 hónapban 7,6 százalékkal nőtt.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.